Wie zijn we?

Wie zijn we?

Floordam is een woonzorgcentrum in Melsbroek (Steenokkerzeel) en biedt plaats aan 147 ouderen waaronder de helft voor bewoners met dementie.
Naast het woonzorgcentrum heeft Floordam ook assistentiewoningen en servicefats.

In 2011 opende het lokaal dienstencentrum “Omikron” de deuren. Het dienstencentrum hoort bij het woonzorgcentrum Floordam. Het is een ontmoetingsplaats en organiseert dagelijks allerlei activiteiten voor de inwoners van
Steenokkerzeel, Perk en Melsbroek.

In maart 2019 startte “Omikron Dienstencheques” met het uitzenden van haar eerste huishoudhulp. De snel groeiende vraag naar degelijke huishoudhulp zorgde ervoor dat er al snel werd uitgebreid. Om onze klanten verder te helpen gingen we in het begin van 2021 al op zoek naar onze achtste huishoudhulp.

Inmiddels blijft de vraag naar huishoudhulp met dienstencheques stijgen. Omikron is daarom altijd op zoek naar mensen die als huishoudhulp aan de slag willen. Onze klanten zijn zeer tevreden over de attente en individuele aanpak van onze huishoudhulpen. Ook stellen ze het op prijs dat ze elke week één vertrouwd gezicht over de vloer krijgen.

Omdat we kwaliteit en vertrouwen hoog inschatten, is het vinden van geschikte medewerkers niet eenvoudig. We willen dat de juiste mensen ons team komen versterken. Ook beseffen we dat het werk van huishoudhulp niet te onderschatten is. Er moet rekening gehouden worden met (vaak kritische) eisen van de klant die op elke werkplek verschillen. Ook qua timemanagement en fysieke belasting is het een uitdagende job.

We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze ons het afgelopen jaar schonken en hopen in de toekomst deze samenwerking verder ter zetten.